Alegeri prezidentiale 2014: DANIEL CONSTANTIN, mesaj despre BLOCAREA sectiilor de vot, in DIASPORA

Vicepremierul Daniel Constantin a afirmat duminica, la Pitesti, ca exista informatii potrivit carora s-ar intentiona ca „multi” alegatori din strainatate sa iasa la vot dupa ora 16,00, pentru a bloca sectiile de votare.

„Din pacate, mai sunt si alte elemente care au incercat sa deturneze ceea ce s-a intamplat in diaspora si cred ca incearca in continuare. Cred ca nu o sa le reuseasca, romanii or sa voteze toti cei care si-au dorit, chiar daca sunt semnale ca multi doresc ca dupa ora 16,00 sa vina la vot in strainatate, sa blocheze sectiile”, a declarat Constantin. El s-a pronuntat in favoarea asigurarii dreptului de vot pentru toti cetatenii romani, indiferent daca se afla in tara sau in strainatate. „Cu totii ne dorim ca toti romani, indiferent unde sunt, sa voteze. Este un drept constitutional, pe care si l-au castigat in 1989 si vreau sa si-l exercite cat mai multi dintre acestia. (…) Cred ca vor vota toti care vor fi in fata sectiilor in aceasta zi si vom avea un presedinte mai mult decat legitim dupa aceasta seara”, a spus vicepremierul.

 Mai multe pe AGERPRES

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.