REZULTATE ALEGERI. Vesti proaste din Austria! „O sa iasa rau, n-au cum sa voteze pana diseara”

„M-am sculat la 6:30 si la 7:15 eram la consulat, unde era deja o coada de 100 m. Am votat din fericire destul de repede, dar acum coada e de cel putin 3-4 ori mai mare, strada blocata, politia venita sa faca ordine.

Ne-am facut iar de bacanie. Consulatele din Salzburg si alte orase mari din Austria au fost inchise si toti romani vin la Viena sa voteze; si vin, nu se incurca. O sa iasa rau, nu au cum sa voteze nici jumate pana deseara” spune Lorin Negosanu.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.