Home Politica ANDREI DOLINEASCHI se va consulta cu Victor Ponta inainte de a-si anunta...

ANDREI DOLINEASCHI se va consulta cu Victor Ponta inainte de a-si anunta candidatura la presedintia PSD Botosani

andrei dolineaschi - deputat PSD

Presedintele interimar al PSD Botosani, Andrei Dolineaschi a anuntat ca va face un anunt oficial privind candidatura sa la functia de presedinte al organizatiei judetene dupa ce va avea o intalnire cu presedintele partidului Victor Ponta.

„Am discutat cu mai multi colegi despre o eventualã candidatura a mea pentru un mandat plin de presedinte al PSD Botosani. Le multumesc pentru incredere. Voi face insa un anunt oficial in foarte scurt timp, dupã ce voi avea o discutie despre acest subiect cu domnul presedinte Victor Ponta”, a declarat seful interimar al social-democratilor.
Precizarile lui Andrei Dolineaschi au fost formulate dupa ce senatorul PSD de Botosani, Doina Federovici, a emis un comunicat de presa prin care si-a manifestat sustinerea pentru acesta la conducerea organizatiei judetene.
Pana in momentul de fata niciun alt reprezentant al PSD Botosani nu si-a anuntat intentia de a candida pentru functia de presedinte. Aceasta pozitie a fost vacantata in data de 12 octombrie 2012, prin demisia fostului senator Gheorghe Marcu, ca urmare a desemnarii sale in functia de vicepresedinte al Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare.

Exit mobile version