ANDREI DOLINEASCHI se va consulta cu Victor Ponta inainte de a-si anunta candidatura la presedintia PSD Botosani

andrei dolineaschi - deputat PSD

Presedintele interimar al PSD Botosani, Andrei Dolineaschi a anuntat ca va face un anunt oficial privind candidatura sa la functia de presedinte al organizatiei judetene dupa ce va avea o intalnire cu presedintele partidului Victor Ponta.

„Am discutat cu mai multi colegi despre o eventualã candidatura a mea pentru un mandat plin de presedinte al PSD Botosani. Le multumesc pentru incredere. Voi face insa un anunt oficial in foarte scurt timp, dupã ce voi avea o discutie despre acest subiect cu domnul presedinte Victor Ponta”, a declarat seful interimar al social-democratilor.
Precizarile lui Andrei Dolineaschi au fost formulate dupa ce senatorul PSD de Botosani, Doina Federovici, a emis un comunicat de presa prin care si-a manifestat sustinerea pentru acesta la conducerea organizatiei judetene.
Pana in momentul de fata niciun alt reprezentant al PSD Botosani nu si-a anuntat intentia de a candida pentru functia de presedinte. Aceasta pozitie a fost vacantata in data de 12 octombrie 2012, prin demisia fostului senator Gheorghe Marcu, ca urmare a desemnarii sale in functia de vicepresedinte al Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.