Home Politica Au fost reluate lucrarile la drumul Ungureni-Epureni-Iacobeni-Strahotin-Hulub!

Au fost reluate lucrarile la drumul Ungureni-Epureni-Iacobeni-Strahotin-Hulub!

Presedintele Consiliului Judetean Botosani, Florin Turcanu, a anuntat derularea, in termenii prevazuti de lege, a obiectivului de investitii „Modernizare Drum Comunal 17 Ungureni-Epureni-Iacobeni-Strahotin-Hulub in comunele Ungureni si Dangeni, judetul Botosani”.

Este vorba despre o investitie care a prins contur in anul 2008, insa din cauza unor probleme intampinate cu contructorul care, la acea vreme, castigase licitatia, lucrarile de modernizare au incetinit.

Pana in acest an, investitia a fost executata in proportie de 40%, insa, prin eforturile echipei din cadrul Consiliului Judetean Botosani si a Primariei Ungureni, s-au repus in miscare lucrarile cu un alt antreprenor.

Mai mult, in urma demersurilor efectuate de catre Consiliul Judetean Botosani la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, in luna mai a acestui an, comuna Ungureni a incheiat contractul de finantare nr. 3323 pentru finantarea obiectivului prin Programul National de Dezvoltare Locala in valoare de 1.000.000 lei din bugetul de stat si 139.000 lei din bugetul local.

Durata contractului este de patru ani, valoare integrala a lucrarii fiind de 8.685.190,53 lei, inclusiv TVA, pentru 15,4 km de drum.

Modernizarea drumului comunal 17 Ungureni-Epureni-Iacobeni-Strahotin-Hulub in comunele Ungureni si Dangeni reprezinta unul dintre obiectivele de investitii caruia Consiliul Judetean Botosani ii acorda o atentie sporita.

Fiecare investitie coordonata de Consiliul Judetean este atent monitorizata din punctul de vedere al nivelului calitativ al lucrarilor.

Nivelul de responsabilitate publica impus de Florin Turcanu, presedintele institutiei judetului, garanteaza dezvoltarea infrastructurii judetene si finalizarea tuturor obiectivelor de investitii in termenele prevazute de proiectele tehnice de executie.

Consiliul Judetean Botosani, prin presedintele Florin Turcanu

Exit mobile version