Home Sport NOI DETALII despre starea lui Michael Schumacher!

NOI DETALII despre starea lui Michael Schumacher!

michael schumacher

Fostul pilot de Formula 1 a iesit luni din coma.

Potrivit Bild, Michael Schumacher reactioneaza cel mai bine la sotia sa, Corinna, care a stat alaturi de el in toate cele 169 de zile de la accidentul de schi.

„El poate comunica uneori cu membrii familiei si cu medicii cu ajutorul ochilor. In plus, fostul pilot poate respira singur in unele momente, desi este conectat la aparatul de respirat. Vointa sa si cea a sotiei, Corinna, au fost cele care l-au ajutat pe fostul campion mondial sa-si revina din coma”, scrie Bild, citat de Mediafax.

Pana acum se stia ca Michael Schumacher poate auzi voci si ca raspunde la atingeri.

Purtatorul de cuvant al familiei Schumacher, Sabine Kehm, a anuntat, luni, intr-un comunicat, ca fostul pilot de Formula 1 a iesit din coma si a parasit spitalul din Grenoble. El va urma o „lunga perioada de readaptare”, la un spital din Lausanne, unde a fost transferat.

„Schumacher a fost adus in aceasta dimineata (luni dimineata, n.red.) la Spitalul Universitar din Lausanne”, a declarat pentru AFP, Darcy Christen, purtatorul de cuvant al spitalului elvetian.

Lausanne este la aproximativ 40 de kilometri de locuinta septuplului campion mondial de Formula 1, aflata la Gland, pe malul Lacului Leman.

Exit mobile version