BOTOSANI: Angajata de la stat, parata la minister

viorel grigoras - senator pnl

Stare tensionata la o institutie de stat din Botosani din cauza unei angajate detasata de la Bucuresti, dar care ii sfideaza pe ceilalti salariati, dand pe la serviciu cand in cand.

Este o situatie semnalata la Agentia Nationala de Imbunatatiri Funciare, filiala Botosani. Situatia i-a fost adusa la cunostinta ministrului Agriculturii, de catre senatorul Viorel Grigoras.

In interpelarea adresata ministrului de senatorul liberal se arata ca judetul are suficienti specialisti care ar putea sa indeplineasca atributiile de serviciu preluate de angajata de la Bucuresti.

„Va aduc la cunostinta o anumita stare de fapt la Agentia Nationala de Imbunatatiri Funciare, Filiala Botosani, situatie care a creat nemultumire in randul angajatilor si specialistilor in domeniu, de pe plan local. In prezent, in cadrul Filialei Botosani este angajata doamna Doina Aionitei, detasata de la Bucuresti. Dincolo de faptul ca, repet, existau suficienti specialisti din judetul nostru, aflu ca doamna este platita cu banii filialei, dar nu o si onoreaza cu prezenta fizic, la birou, ca restul angajatilor, fortata probabil de alte obligatii sa stea mai mult in capitala”, a declarat senatorul Viorel Grigoras.

In incheiere, parlamentarul liberal a dorit sa adreseze si doua intrebari ministrului Agriculturii Daniel Constantin.

„Data fiind aceasta situatie, va adresez urmatoarele intrebari: 1. Sunteti la curent cu problema nerespectarii responsabilitatilor ce decurg din fisa postului de catre doamna Doina Aionitei? 2. Avand in vedere disponibilitatea altor specialisti din judet, pentru postul respectiv, luati in calcul o revocare a numirii acesteia?”, a intrebat senatorul Viorel Grigoras.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.