Home Politica Botosani: Deputatul Macaleti, la avizierul de la Modern Calor

Botosani: Deputatul Macaleti, la avizierul de la Modern Calor

deputatul costica macaleti

Deputatul Costica Macaleti a anuntat ca directorul societatii Modern Calor, Ion Diaconu, a afisat la avizierul din incinta unitatii un afis cu parlamentarii social-democrati care se afla in greva.

„As vrea sa ii multumesc public domnului Diaconu ca mi-a pus afisul pe avizierul de la Modern Calor, dupa ce a dus societatea intr-o stare de plus valoare si facturi ieftine la populatie nu i-a mai ramas de facut decat acest lucru si de aceea vreau sa ii multumesc public”, a declarat deputatul social-democrat.
Macaleti a mai spus ca in toata tara au aparut afise cu parlamentarii chiulangii, inclusiv cu poza lui. „Sunt un tip foarte prezentabil, a aparut la panoul de onoare: nu faceti ca ei. Cred ca cei de la Modern Calor, care majoreaza in fiecare luna facturile, ar trebui sa se ocupe de lucruri mai serioase si nu de asa ceva”, a mai spus Costica Macaleti.
Pe de alta parte consilierul local PSD Gheorghe Vazdoaga a venit cu o alta propunere: „Ar trebui sa puna un afis acolo cu cel mai sponsorizat botosanean si va fi poza lui Diaconu”.

Exit mobile version