CAMPANIA ELECTORALA a inceput cu un indemn la decenta dar si cu… ironii! (GALERIE FOTO)

In noaptea de joi spre vineri, reprezentantii principalelor partide politice din Botosani au iesit in oras pentru a lipi primele afise electorale.

Campania electorala pentru alegerile europarlamentare a inceput inca din primul minut dupa ora 00.00. Liderii principalelor partide politice din Botosani au iesit in oras pentru a lipi primele afise electorale.

CLICK PE POZA PENTRU A VEDEA GALERIA FOTO!

Bineinteles ca aceste actiuni nu au fost lipsite de tachinari si ironii la adresa adversarilor politici.

Astfel, Catalin Flutur, presedintele PDL Botosani, a fost surprins de faptul ca la ora 00.00 afisele celor de la PSD erau deja lipite pe panourile special amenajate.

Mai mult, a remarcat si mesajul social-democratilor: USL traieste! Voteaza PSD!

„Vad ca unii spun ca USL traieste, dar cer sa voteze cu PSD. Dar ciudat ca la si un minut deja au afisele lipite si nici nu-i vad prin preajma”, a spus Catalin Flutur.

In timp ce lipeau afise in zona parcului de langa Primaria Botosani, au sosit si reprezentantii Partidului Miscarea Populara. Afland de prezenta lor, Catalin Flutur a plecat sa-i salute si sa le ureze succes in alegeri.

La panotajul special amenajat de langa Magazinul Junior, membrii PDL au avut parte de o noua intalnire „de grad zero” cu membrii PNL.

Aici a avut loc o noua runda de ironii la adresa social-democratilor.

La finalul actiunii, Catalin Flutur a tinut sa spuna ca doreste o campanie electorala decenta si ca este bucuros ca numarul membrilor si sustinatorilor PDL au ramas numerosi.

„Imi doresc foarte mult sa fie o competitie curata si cu argumentele pe masa. Eu zic ca sunt diferente majore intre partidele pokitice din Romania. Se stie cine a facut mai mult pentru a intra in Europa, pentru a ramane in Europa si pentru a a fi cu fruntea sus in Europa. Europarlamentarii PDL au muncit mult in acest sens si multi dintre ei se afla pe locuri eligibile pe lista partidului nostru. Eu le multumesc colegilor care au raspuns la apelul meu de a merge la aceasta actiune. Se vede ca avem activisti buni si care au inteles sa ramana chiar daca acum suntem in opozitie. S-a putut vedea si in aceasta seara. Am avut o prezenta mult mai buna fata de ceilalti. Imi doresc, totodata, ca sa ne atingem targetul de 20% si, de ce nu, chiar mai mult. Fiindca s-a vazut si in aceasta seara ca suntem inca un partid puternic”, a spus Catalin Flutur la final.

La randul lor, liberalii, in frunte cu presedintele Florin Turcanu si deputatul Roxana Anusca s-au adunat joi noapte la sediul partidului pentru a lipi primele afise pentru alegerile parlamentare. Sustinatorii au purtat pe tot parcursul traseurului esarfe in culorile partidului: galben si albastru.

La actiune au mai luat parte si Catalina Lupascu, viceprimarul municipiului Botosani, Viorel Iliuta, managerul Spitalului Judetean Mavromati, Viorel Grigoras, senator, Gheorghe Sorescu, vicepresedinte CJ Botosani, Maricel Maxim, membru BPM, si mai multi alti sustinatori ai Partidului National Liberal.

Liberalii au lipit mai multe bannere in zona Piata Mare, Parcul Ion Pilat, Parcul din spatele Primariei si in Parcul Miahai Eminescu.

 „PSD nu face decat decat sa dezinformeze cetatenii judetului Botosani prin campania care o desfasoara si care, printre altele, cuprinde afise cu mesajul «USL traieste»”, a spus Florin Turcanu la finalul actiunii. (Adrian Dimitriu)

1 COMENTARIU

  1. Maricel Maxim nu este vicepresedinte la PNL. Informati-va si apoi apucati-va de scris aiureli de astea.

Comments are closed.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.