CATALIN FLUTUR: Domnul Portariuc n-a inteles nimic!

catalin flutur

Presedintele Organizatiei Judetene a PDL Botosani, Catalin Flutur, a tinut sa-i dea o mica lectie de teorie politica primarului Portariuc pentru ca „pe langa administratie, acesta nu se pricepe nici la politica”.

Presedintele Organizatiei Judetene a PDL Botosani, Catalin Flutur a tinut sa faca cateva precizari legat de afirmatiile facute de presedinte al organizatiei locale a PSD Botosani, Ovidiu Portariuc.

„Domnul Flutur va fi candidatul PNL in 2016”, a declarat Ovidiu Portariuc in conferinta de presa organizata de PSD Botosani.

„Domnul Portariuc n-a inteles nimic! Din pacate este evident ca pe langa administratie, d-nul Portariuc nu se pricepe nici la politica. Nu pot fi – si am demonstrat-o in campania pentru alegerile locale din 2012 – candidatul unui alt partid atata vreme cat sunt PRESEDINTELE PDL! Sunt un om politic serios si am demonstrat ca imi asum politic responsabilitatea functiei pe care o am. Cu bune si cu rele, cu realizari si esecuri. Dar domnul Portariuc nu intelege asta”, a fost raspunsul lui Catalin Flutur.

Totodata, presedintele PDL Botosani a tinut sa mai precizeze ca Ovidiu Portariuc nu intelege ca „este logic ca intr-o buna zi in Romania, partidele sa faca politica in functie de orientarea doctrinara pe care o au. Ca este normal ca intr-o buna zi acestea sa si faca aliante in functie de orientarea lor. Am afirmat-o de nenumarate ori: sunt convins ca in Romania dreapta trebuie sa fie unita si sper ca acest lucru se va intampla – intr-o forma sau alta – intr-o buna zi! Dar domnul Portariuc n-a inteles nimic!”.

„Domnia sa declara ca am timp liber sa tin… aceasta campanie electorala si ca urmaresc sa atrag atentia publica… Tot n-a inteles nimic! N-a inteles ca, in calitate de presedinte al PDL Botosani, eu SUNT in atentia mediei si ca toate declaratiile pe care le fac cu toata responsabilitatea unui presedinte de organizatie jdeteana este logic sa fie consemnate si sa ajunga in spatiul public. Iar despre campania electorala… imi permit sa ii dau un sfat: a lui s-a terminat de mai bine de un an. Poate nu a inteles”, a incheiat Catalin Flutur.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.