CATALIN FLUTUR radiografiaza DISPERAREA lui PONTA

Pomeni electorale, inechitati facute in goana dupa voturi, dar si adevaruri ascunse romanilor despre ceea ce va urma dupa alegeri, despre cat ne va costa de la inceputul anului viitor gazul, sunt cateva aspecte spre care atrage atentia Catalin Flutur, copresedintele ACL Botosani. „Au luat bani de la toti si au dat la asistatii social. Au luat bani pe impozitul agricol, pe stalpi, acum vor si pe fumarit”, spune Flutur.

Copresedintele Aliantei Crestin Liberale din judetul Botosani a aratat in ultima conferinta de presa a aliantei ca liderul social-democratilor, candidatul la alegerile prezidentiale din partea PSD este vizibil cuprind de panica. Toate actiunile premierului Victor Ponta ii tradeaza aceasta disperare, considera Catalin Flutur, care explica si motivul pentru care Ponta actioneaza sub impulsul disperarii, impartind pomeni electorale doar, doar va mai castiga ceva voturi.

„Ceea ce vad zilnic este disperarea domnului Ponta. Absolut toate calculele nu il trec pe Ponta peste 50% in turul doi. In turul unu este undeva la 40% iar in turul doi undeva la 47%. Aceasta disperare ii face pe cei de la PSD si pe Ponta sa procedeze aaa cum procedeaza astazi”, a spus Catalin Flutur.  

„Au luat bani pe impozitul agricol, pe stalpi, acum vor si pe fumarit”

Copresedintele ACL Botosani atrage atentia si asupra unor inechitati pe care Ponta le face in goana dupa voturi, dar si asupra unor masuri pe care acum guvernantii incearca din rasputeri sa le ascunda „sub pres”.

„S-a spus ca am salvat 12.000 de mame de la a da niste bani la stat. Nu stiu daca banii aia trebuie sau nu sa-i dea. Dar cu alea 14.000 de mame de anul trecut si cu alea 13.800 de mame din 2012 care au dat banii inapoi, ce se intampla? Ce se intampla cu pensionarii care in 2012 si 2013 au dat banii inapoi si unii si-au pus streangul de gat? Astia din 2014 sunt salvati. Ei fac si un calcul gresit. Ce se intampla cu romanii care nu mai platesc la 1 octombrie cresterea de 3% la gaz dar vor plati de la 1 ianuarie 6% in plus. Au uitat sa spuna de taxele si impozitele pe care le-au impus. Au luat bani de la toti si au dat la asistatii social. Au luat bani pe impozitul agricol, pe stalpi, acum vor si pe fumarit”, a mai aratat Catalin Flutur.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.