FC Botosani, infrangere la Tg Mures

Meciul de la Tg Mures pe care l-a sustinut FC Botosani in cadrul etapei a VI-a a Ligii 1 a venit ca un dus rece pentru fotbalistii echipei botosanene. FC Botosani a luat bataie cu  scorul 2-1. Ghinionul botosanenilor a fost … N`Doye.

Cele trei goluri ale meciului s-au marcat in minutele 36, 76 si 84. Mai intai au marcat gazdele, prin N`Doye, apoi a venit egalarea prin sutul lui Attila Hadnagy, iar aproape de final, golul victoriei pentru echipa gazda a fost marcat tot de N`Doye.  

Cele doua echipe au avut in teren urmatorii jucatori :

ASA TARGU MURES: Stancioiu – Feussi, Constantin, Bejan, Spesi – Hora, N`Doye, Bruno Martins, Muresan, Zicu – Goga

FC BOTOSANI: Curileac – Homei, Tincu, Ngadeu, Acsinte – Croitoru, Vasvari, Danci, Martinus, Fulop – Batin

Primul gol al meciului a fost marcat in urma unei faze in care N`Doye a ramas singur cu portarul in fata, plasarea mingii in poarta fiind astfel o sarcina usoara.

Egalarea din minutul 76 a venit in urma unei faze in care Hadnagy a fost lansat in careu de Danci, si a sutat  langa bara din dreapta.

Scorul victoriei penru echipa gazda in acest meci a fost marcat dintr-o faza in care Gorobsov a centrat in careu pana la N`Doye, acesta din urma preluand mingea cu capul, orientandu-i traiectoria spre poarta botosanenilor.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.