Home Politica CATALIN FLUTUR: Sa nu-si inchipuie cineva ca, daca acum nu plecam la...

CATALIN FLUTUR: Sa nu-si inchipuie cineva ca, daca acum nu plecam la drum si nu sunt alaturi de noi acum, vor veni alaturi de noi prin 2015 sau 2016

Presedintele PDL Botosani, Catalin Flutur, a tinut un discurs dur impotriva celor care au tradat partidul imediat dupa afisarea rezultatelor alegerilor parlamentare.

La Conferinta Judeteana a PDL Botosani, Catalin Flutur a recunoscut ca partidul a gresit si pentru a asta a platit, dar, a mai spus el, din greseli invatam. Totodata, presedintele PDL Botosani a avut si un mesaj dur fata de cei care vor vrea sa vina alaturi de partid atunci vor simti ca va castiga puterea.

Democrat-liberalul a aratat ca la alegerile locale din 2012, Miscarea pentru Botosani a obtinut 29,85%, prin aportul principal al PDL, ajutat fiind de PNTCD si PER, ceea ce a insemnat 28 de mandate de primari, 315 de consilieri locali si 11 de consilieri judeteni.

„E adevarat ca am pierdut Primaria Botosani si presedintia Consiliului Judetean. Ne asumam aceasta infrangere, dar nu in totalitate este doar vina noastra. Noi ne-am asumat raspunderea de a lua masuri nepopulare in anii de criza economica. Si pentru asta platim. Trebuie sa mai recunoastem ca in unele momente am si gresit. Si ne asumam aceste greseli. Dar acest mastodont politic pe nume USL a profitat de aceste greseli si a inceput sa promita numai minciuni. Si, acum, la guvernare, aceste minciuni se intorc impotriva lor. Si, cu toate ca au 70% in Parlamentul Romaniei, cei din USL nu reusesc sa adopte legi in favoarea romanilor. Din contra, inventeaza noi taxe, impozite care vor afecta toti romanii. Sa nu-si inchipuie cineva ca, daca acum nu plecam la drum si nu sunt alaturi de noi acum, vor veni alaturi de noi prin 2015 sau 2016. Prevad ca atunci cand se va din nou mirosul guvernarii, va fi plin la partid, la sedintele de comisii. Insa demersurile lor vor fi fara rost. O sa va conduc inapoi la bine sau poate la mai bine, dar avem obligatia pentru tara, pentru copiii nostri, pentru concetateni, sa ne batem, sa ne intoarcem sau sa ajungem la mult mai bine. Eu cred in democratie. Ma bucur ca am avut cate doi candidati. Votati cu sufletul dumneavoastra si pe cei care ii credeti mai buni”, a spus Catalin Flutur.

Exit mobile version