Home Politica STELICA STRUGARU: Mi s-a mai reprosat ca vorbesc moldoveneste. Domnul Turcanu vorbeste...

STELICA STRUGARU: Mi s-a mai reprosat ca vorbesc moldoveneste. Domnul Turcanu vorbeste mai frumos?

O pata de culoare in Conferinta Judeteana de sambata a PDL Botosani a dat-o fostul deputat Stelica Strugaru.

Asa cum i-a obisnuit pe membrii PDL Botosani, fostul deputat Stelica Strugaru a avut un discurs plin de umor. Chiar si in acest stil caracteristic, Strugaru a subliniat ca la alegerile europarlamentare se doreste ca PDL sa mearga singur, fara sa faca vreo alianta.

Tot el a vrut sa sublinieaza ca, de multe ori, i s-a reprosat ca vorbeste in dulcele grai moldovenesc, insa, chiar si asa, Stelica Strugaru a spus ca vorbeste mai bine ca Florin Turcanu.

„Mai este vreun PDL-ist in sala? Uitati domnule Blaga ca sunt. Sala este plina. Si de aceea m-am hotarat sa candidez. Chiar daca mi s-a spus ca se vor mai mult tineri, fiindca au sange in ei. Eu saniam intrebat: Dar noi de ce sa nu avem voie? Noi nu avem sange? Ce credeti ca avem perfuzii? Mi s-a mai reprosat ca vorbesc moldoveneste, dar ce sa fac? Sa vorbesc ca la Bucuresti? Parca ce? Domnul Turcanu vorbeste mai frumos? Si el conduce un judet. Si vreau sa mai spun ca multi din sala isi doresc ca la alegerile europarlamentare sa mergem singuri. Fara nicio alianta, ca sa ne masuram puterile. Fara sa ni se spuna de la Bucuresti ce avem de facut. Ca sa vedem exact situatia. Multi oameni cu care am stat de vorba mi-au spus asa: Voi ati fost rai, dar buni! Cu toate astea, noi am pierdut alegerile parlamentare. Dar este o vorba: Domnul a dat, Domnul a luat, Fie Domnul laudat. Asa ca uniti si cu forte proaspete vom castiga atat in 2014, cat si in 2016”, a spus fostul deputat Stelica Strugaru.

Exit mobile version