Home Politica EUGEN TURCANU: Pacat ca sunt putini cei care au curajul sa faca...

EUGEN TURCANU: Pacat ca sunt putini cei care au curajul sa faca cu adevarat opozitie

In cadrul sedintei de partid, Eugen Turcanu a ridicat o problema de care s-a lovit PDL Botosani imediat dupa afisarea rezultatelor alegerilor parlamentare.

Eugen Turcanu a spus, intr-o mica interventie, ca in anul 2012 s-a dorit ca PDL sa fie un partid al primarilor, iar acum acei primari, care au candidat din partea acestei formatiuni politice, au parasit barca. Si in prezent, acestia au renuntat la orice functie in partid si, chiar mai mult, nici nu au fost prezenti in sala.

„Daca anul trecut, in 2012, s-a dorit un partid al primarilor. Si am reusit. Multi primari au fost alesi in functii de conducere. Dupa alegerile locale, cand deja USL era la putere, multi au facut un pas inapoi. Unii chiar au sarit din caruta. Pacat. S-au vazut cu sacii in caruta si au plecat. Iar astazi, ma uit cu tristete, ca nici un primar de la noi din PDL nu mai vrea sa candideze pentru o functie in partid. De ce? Le este frica? Nu ar trebuie. Fiind in opozitie, trebuie sa ne facem treaba si din aceasta postura. Pacat ca sunt putini cei care au curajul sa faca cu adevarat opozitie, asa cum este Florin Ghiorghita”, a declarat Eugen Turcanu.

Exit mobile version