Catalin Predoiu: Se impune urgent demisia lui Ponta si a intregului Guvern!

catalin predoiu

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PDL, cere demisia premierului Victor Ponta si a ministrilor sai, dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca noul Cod al Insolventei este neconstitutional.

Anterior, PDL a sesizat Avocatul Poporului aratand mai multe vicii de neconstitutionalitate.

„Ponta ponteaza la incompetenta inca o data, in loc de locuri de munca, falimente, in loc de reforme, incalcarea Constitutiei prin ordonante. Dupa ce PDL a sesizat Avocatul Poporului aratand mai multe vicii de neconstitutionalitate, CCR a respins ieri Codul Insolventei ca fiind neconstitutional. Se impune urgent demisia de onoare a domnului Ponta si a intregului Guvern!”, a spus Catalin Predoiu intr-o postare pe facebook.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.