MISS PDL 2013, de Sfantul Nicolae

Organizatia de Tineret PDL Botosani continua traditia concursului de frumusete MISS PDL, ajuns, anul acesta, la cea de-a XVII-a editie.

Evenimentul se va desfasura pe data de 6 decembrie, incepand cu ora 18.00, la Club Tex din Bulevardul Mihai Eminescu nr. 14 (langa Spitalul de Copii).

Tot la Club Tex va avea loc si preselectia la care sunt asteptate sa participe aspirantele la titlul de MISS PDL 2013, aceasta avand loc pe data de 9 noiembrie, incepand cu ora 18.00.

Tinerii democrat-liberali, implicati in organizarea acestui eveniment, anunta si premii in bani pentru castigatoarele locurilor 1, 2, 3, dar si premii speciale oferite tuturor participantelor.

„E o traditie pentru organizatia noastra de a face acest eveniment pe care,  anul acesta, ne-am gandit sa-l oferim cadou de Mos Nicolae tuturor tinerilor din Botosani. Am spus si in momentul in care am preluat conducerea Organizatiei Judetene de Tineret PDL, ne dorim sa facem o opozitie constructiva in Botosani, sa fim parteneri pentru toti tinerii care, ca si noi, s-au saturat sa tot astepte sa se intample si lucruri bune in oras”, a declarat Adrian Poclid, presedintele Organizatiei Judetene de Tineret PDL Botosani.

Premiul I va avea o valoare de 1000 lei, premiul III  500 lei, iar premiul III 300 lei.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.