Comunicat ACL: Politica PSD este politica pumnului

Dupa atacuri la persoana, dupa atacuri la famile si parinti, PSD a trecut si la atacuri fizice. La propriu. Disperati de cresterea continua in sondaje a candidatului ACL, Klaus Iohannis, pesedistii au decis ca trebuie sa recurga la atacuri fizice, actiuni tipice comunistilor din anii ‘50.

Primarul comunei Draguseni, social democratul Eugen Nechita a umplut de sange un alegator din comuna.

Fara niciun motiv, Eugen Nechita l-a lovit pe Condrat Constantin care se afla in fata sectiei de votare.

“Votasem deja, eram in fata sectiei de votare si m-a intrebat primarul comunei ce fac acolo. I-am spus ca sunt pe domeniul public moment in care m-a luat la pumni. Nu i-am spus absolut nimic, nu l-am jignit, absolut nimic. Dar acolo daca nu esti cu primarul, atunci trebuie sa mori”, a declarat victima primarului PSD Eugen Nechita.

Se pare ca pentru pesedisti amenintarile si bataia constituie singurele arme pe care sunt in stare sa le foloseasca. Dupa ce Victor Ponta a facut cea mai murdara campanie electorala din 1990 incoace, pesedistii din teritoriu au decis sa-i urmeze exemplul si sa foloseasca metode la fel de murdare. Sloganul electoral “mandru ca sunt roman” ar trebui transformat de PSD in “mandru ca bat romani”.

ACL Botosani le solicita membrilor PSD Botosani sa dea dovada de respect fata de toti locuitorii judetului, sa renunte la atacurile demne de lumea interlopa. “In ultimii 10 ani am fost condamnati la dezbinare si la ura”, afirma ritos Victor Viorel Ponta si continua spunind ca “nu putem merge mai departe decat daca suntem uniti”.

Ei bine, domnule Ponta, se pare ca primarii PSD nu sunt de acord cu dumneavoastra, ei considera ca bataia este rupta din rai. Oare asa va fi politica PSD si de acum inainte ?

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.