SITUATIE INCREDIBILA la o SECTIE de VOTARE

O situatie absolut incredibila s-a inregistrat la sectia de votare nr.19 din incinta liceului Mihai Eminescu: un alegator care a vrut sa-si exercite dreptul la vot a constatat ca deja votase.

Olaru R. s-a prezentat in jurul orei 17.00 pentru a vota dar a constatat cu stupoare faptul
ca in dreptul numelui ei exista deja o semnatura in contextul in care ea nu votase inca. A
prezentat aceasta situatie presedintelui sectiei de votare care intr-un final a anuntat Biroul Electoral Judetean (BEJ).

Ciudatenia este ca listele electorale unde se afla numele doamnei care a vrut sa voteze erau gestionate de reprezentanta PSD in sectia de votare.

Interesant este insa faptul ca presedintele sectiei de votare a incercat sa tergiverseze solutionarea problemei.

In cele din urma, Olaru R. nu si-a mai exprimat dreptul de a vota in conditiile in care, paradoxal, ar fi putut fi acuzata de vot multiplu. ACL Botosani reaminteste ca infractiunile electorale se pedepsesc cu pana la trei ani de inchisoare.

comunicat ACL

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.