COMUNICAT DE PRESA : SE UMBLA CU AMENINTARI la MEMBRII FAMILIILOR CONSILIERILOR si PRIMARILOR

Presedintele Organizatiei municipale a PSD Botosani, Ovidiu Portariuc, a trimis ieri redactiei un comunicat de presa, in care aduce acuzatii liberalilor, presedintelui acestora, Florin Turcanu. Va prezentam mai jos comunicatul sefului de la municipiu al social-democratilor botosaneni:

„Domnul Turcanu a recurs la cel mai murdar santaj impotriva alesilor locali ai PNL. Se umbla cu amenințari la membrii familiei consilierilor si primarilor liberali care nu au fost de acord cu migratia fortata la care au fost supusi de conducerea PNL.

Astazi, consilierii judeteni ai PNL au fost fortati sa-si reconfirme apartenenta la propriul partid din teama presedintelui Florin Turcanu de a-i pierde. Acestora li s-a pus o foaie alba de hartie in fata si nu au iesit din camera pana nu au semnat.

Actiunea domnului Turcanu de a-si ameninta proprii colegi de partid, care au fost alesi in administratia locala, reprezinta o incalcare clara a Codului Penal.

Prin comportamentul sau, domnul Turcanu intra din nou in sfera Codului Penal.

Presedintele Consiliului Judetean si presedintele PNL Botosani se face vinovat de infractiunea de ULTRAJ, pentru amenintarile exercitate asupra alesilor locali ai PNL ca ei sau membrii familiilor lor isi pot pierde mandatele sau functiile detinute in administratie.

De asemenea, domnul Florin Turcanu se face vinovat de TRAFIC DE INFLUENTA, pentru ca isi foloseste influenta politica si administrativa pe care o are pentru a ameninta persoane pentru a obtine un folos politic pentru partidul sau.

Florin Turcanu se face vinovat de infractiunea de ULTRAJ in forma agravanta pentru ca face uz de functia sa politica si administrativa pentru a-i ameninta pe alesii locali liberali si pe membrii familiilor acestora.

Domnul Turcanu nu are niciun drept sa-i forteze pe alesii locali ai PNL, sub amenintarea pierderii mandatului sau a functiilor altor membri ai familiei, sa stea intr-o alianta a Raului, care nu a fost legitimata de votul electoratului.

In 2012, au fost doua mari blocuri politice care au avut candidati in alegeri: blocul anti-Basescu, reprezentat de USL si blocul pro-Basescu reprezentat de PDL. Alesii locali ai PNL au fost votati pentru ca au facut parte din blocul politic anti-Basescu. Acum insa, sunt fortati sa mearga in celalalt bloc politic. Practic sunt fortati si amenintati sa deturneze vointa alegatorilor.”

Ovidiu – Iulian PORTARIUC
Presedinte executiv PSD BOTOSANI

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.