CONDAMNAT la INCHISOARE, LIVIU DRAGNEA si-a dat DEMISIA din GUVERN

Referendumul din 2012, pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, i-a adus lui Liviu Dragnea un an de inchisoare.

Dragnea a fost condamnat, vineri, la un an de inchisoare cu suspendare, decizia instantei supreme fiind definitiva.

Dupa pronuntarea deciziei instantei, Dragnea si-a anunta demisia din postul de ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Luni se va intruni si Biroului Permanent al PSD, unde este de asteptat ca Dragnea sa isi depuna mandatul de presedinte executiv al partidului.

Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice spune insa ca va munci in continuare pentru PSD, pentru a ajuta partidul

„Eu si Victor Ponta vom hotari in ce mod pot ajuta in continuare partidul, pentru ca am primit enorm de multe mesaje de la colegi si nu numai, pentru care le multumesc. In partid raman, dar nu pot sa ma razgandesc. Este o decizie unilaterala”, a spus Dragnea, referitor la demisia din functia de presedinte executiv al PSD.

Acesta a mai subliniat ca nu ii trebuie neaparat functie de presedinte pentru a lucra pentru partid.

„Obiectivul nu a fost sa ocup o functie anume, ci printr-o functie guvernamentala sau politica sa imi pot aduce contributia la mai bine, in administratia guvernamentala, administratia locala, in politica, dar se pare ca lucrul asta deranjeaza sau a deranjat, cred, si am ajuns la o asemenea sentinta care cred ca da o lovitura crunta democratiei”, a adaugat Dragnea.

Acesta este presedinte executiv al PSD din aprilie 2013.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.