Simona Halep a ajuns in semifinale la Roma

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat in semifinalele turneului de la Roma, dupa ce a invins-o pe Alexandra Dulgheru, cu scorul de 6-1, 6-0.

Turneul de la Roma este dotat cu premii in valoare totala de 2.428.490 dolari.

Simona Halep a avut nevoie de doar 56 de minute pentru a o invinge pe Dulgheru.

Alexandra Dulgheru va fi recompensata cu 46.000 de euro si 220 de puncte WTA pentru evolutia sa de la Roma.

Simona Halep si-a asigurat prin calificarea in semifinalele turneului un cec de 99.870 euro si 350 de puncte WTA, urmatoarea adversara a romancei fiind cehoaica Petra Kvitova, numarul patru mondial, sau spanioloaica Carla Suarez Navarro (10 WTA).

Simona Halep o conduce pe iberica in meciurile directe cu scorul de 5-4, dar romanca s-a impus in ultimele trei partide. Simona Halep a castigat in 2013 in semifinale la ‘s-Hertogenbosch cu 6-3, 6-2, tot in 2013 in optimi la New Haven, cu 3-6, 6-4, 6-1, si anul acesta in sferturi la Indian Wells, cu 5-7, 6-1, 6-1, in drumul spre primul sau titlu Premier Mandatory.

Simona Halep are avantaj si in partidele cu Kvitova, pe care a invins-o in cele doua meciuri de pana acum, in 2013 in finala la New Haven, cu 6-2, 6-2, si anul trecut in semifinale la Madrid, cu 6-7 (7), 6-3, 6-2.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.