Home Politica Conducere nouă la OFL Botoșani (FOTO)

Conducere nouă la OFL Botoșani (FOTO)

Femeile liberale și-au ales structurile de conducere de la nivelul județului.

Noul președinte al organizației este Mirela Saucă, care a devenit lider cu 199 de voturi, șase fiind anulate. De altfel, aceasta a fost singura candidată pentru funcție.

„Cea mai mare realizare și prima a fost aceea că am funcționat de la început ca o echipă și fuziunea am făcut-o ținându-ne de mână și cred că acest lucru s-a văzut de la început. Misiunea noastră de a ne susține candidații la alegeri a fost destul de dificilă. Mă bucur că avem o bună reprezentare în consiliile locale. Femeile nu au fost doar prezente, ci au fost active în viața politică”, a spus Mirela Saucă.

Pentru funcția de vicepreședinte au candidat Dana Borcea și Ecaterina Florea. Câștigătoarea, cu 147 de voturi, a fost aleasă Dana Borcea, în detrimentul Ecaterinei Florea care a adunat doar 44. Pentru celelalte posturi de conduceri a fost doar câte o candidatură.

Lista cu noua conducere a Organizației Femeilor Liberale Botoșani:

MARIANA MIRELA SAUCĂ – Președinte

HOLCA AGNES MIHAELA – Prim-vicepreședinte

ABĂCIOAIE RODICA – Prim-vicepreședinte

CULICEANU GEORGETA – Vicepreședinte (Comisia 1 – Departamentul pentru Strategii și Relații Politice)

BAHRIN CRISTINA – Vicepreședinte (Comisia 2 – Departamentul Imagine, Comunicare, Relații cu mass-media și purtător de cuvânt)

MIHALACHE MARIANA ADRIANA – Vicepreședinte (Comisia 3 – Departamentul pentru Politici Economice, Mediu de Afaceri, Dezvoltare Regională și Fonduri Europene)

MIRON CLAUDIA – Vicepreședinte (Comisia 4 – Departamentul pentru Politici Sociale, relații cu sindicate, patronate, organizații neguvernamentale și grupuri de cetățeni)

VEREȘTIUC CLAUDIA – Vicepreședinte (Comisia 5 – Departamentul pentru Politici privind Administrația Publică, Justiție, Siguranță Națională, Ordine Publică și Siguranța Cetățeanului)

BORCEA DANIELA – Vicepreședinte (Comisia 6 – Departamentul pentru Politici în Agricultură, Silvicultură, Mediu și Dezvoltare Rurală)

TELIȘCĂ IRINA – Vicepreședinte (Comisia 7 – Departamentul pentru Politici în Educație, Cercetare, Cultură, Culte, Minorități și Sport)

ADĂSCĂLIȚEI MONICA – Vicepreședinte (Comisia 8 – Departamentul pentru Politici în Sănătate)

ACATRINEI CĂTĂLINA – Membru

AGA DOINIȚA – Membru

BERESCU SMARANDA – Membru

CĂRUNTU DANA RAMONA – Membru

CHEPTROSU VICA – Membru

CHIABURU VERONICA – Membru

DAMIAN ARTEMIZA – Membru

DOBINCIUC RALUCA – Membru

GHEORGIU ALINA – Membru

GRIGORAȘ ANCA MARIA – Membru

MILER CRINA – Membru

PARAMANOV PETRONELA – Membru

PAVĂL MARINELA – Membru

PINCIUC MARCELA – Membru

VAMANU MARGARETA – Membru

Exit mobile version