Home Politica COSTICA MACALETI, suparat pe consilierii judeteni PSD

COSTICA MACALETI, suparat pe consilierii judeteni PSD

La ultima sedinta ordinara a Consiliului Judetean Botosani, organizata joi, 23 februarie, Costica Macaleti a rabufnit si i-a criticat pe consilierii judeteni social-democrati.

Presedintele Consiliului Judetean Botosani a observat ca, in ultimele sedinte de CJ, sunt cativa consilieri din PSD care intarzie sau, in cel mai rau caz, lipsesc. La sedinta ordinara din luna februarie, Costica Macaleti a rabufnit si a spus ca in grupul judetean PSD Botosani este cam multa indisciplina.

„In cadrul sedintei ordinare de astazi (joi, 23 februarie – n. red) vad ca lipsesc 4 consilieri judeteni, unul de la PNL si trei de la PSD. Observ ca in PSD Botosani a inceput sa fie cam multa indisciplina si se lipseste la sedinta de Consiliu Judetean. Nu e bine”, a spus Costica Macaleti, la inceputul sedintei.

Imediat dupa ce a terminat de vorbit, si-a facut prezenta consilierul judetean din partea PSD Botosani, Bogdan Buhaianu.

„Bine ati venit la sedinta domnule Buhaianu. Mai bine mai tarziu decat deloc”, a fost replica lui Costica Macaleti, dupa care a continuat sa prezinte ordinea de zi a sedintei ordinare.

In ultimele sedinte ale CJ, din partea grupului social-democrat s-au tot inregistrat absente nemotivate, in special din partea consilierilor judeteni tineri, cei in varsta fiind prezenti la toate sedintele.

La ultima sedinta a lipsit Petrica Radauceanu, din partea PNL, care este si medic la Urgente si posibil din acest motiv sa fi absentat. Din partea PSD a lipsit consilierii judeteni Ionel Nenisca si Catalin Olaru, care nu au anuntat motivul absentei la sedinta ordinara pentru luna februarie.

Exit mobile version