CRISTIAN ROMAN: Forta Civica nu va fi niciodata o alternativa a PDL, din contra, se doreste o dreapta cat mai unita

Deputatul Cristian Roman de la Partidul Forta Civica a fost prezent la Conferinta Judeteana a PDL in calitate de invitat.

Sambata, in sedinta in care s-a votat noua conducere a PDL Botosani s-a pus si problema unei drepte politice unite.

Cel care a deschis acest subiect a fost deputatul FC Cristian Roman.

„O alianta cu Partidul Democrat Liberal este una necesara, fiindca este un partid care conteaza. Pe plan local, colaborarea dintre Forta Civica si PDL functioneaza. Si functioneaza chiar foarte bine. Chiar si la nivel central, Forta Civica nu va fi niciodata o alternativa a Partidului Democrat Liberal. Ci, din contra, se doreste o dreapta cat mai unita, care sa contracareze politica mincinoasa a USL, si mai ales a PSD. USL este o alianta periculoasa. O alianta care a castigat prin minciuna si indreptand ura asupra celor care au salvat tara in perioada de criza economica. Iar USL a profitat de aceasta situatie grea pentru tara. Asa ca prin minciuna si tupeu la maximum conduc acum aceasta tara”, a declarat deputatul Cristian Roman.

2 COMENTARII

Comments are closed.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.