MARIA TIPRIGAN: Am rezolvat problemele noastre, impreuna cu primarul Catalin Flutur si prefectul Cristian Roman

O invitata surpriza la Conferinta Judeteana a PDL Botosani a fost Maria Tiprigan, fost lider de sindicat in invatamant.

Pentru multi din cei prezenti in sala, invitatia Mariei Tiprigan la Conferinta Judeteana a PDL Botosani a fost o mare surpriza.

Chiar fostul lider al Sindicatului din Invatamantul Preuniversitar (SIP) Botosani a recunoscut ca de multe ori a criticat fosta conducerea atunci cand ceva era gresit, dar pe de alta parte a spus ca, tot timpul, a avut un sprijin atunci cand erau de rezolvat anumite probleme.

„Pe timpul cand eram lider de sindicat de multe ori am fost sa protestam atat la nivel local, cat si national. Cu toate ca mergeam cu autocarele la Bucuresti, tot pe plan local am rezolvat problemele noastre, impreuna cu primarul Catalin Flutur si prefectul Cristian Roman. Vreau sa-i multumesc primarului Catalin Flutur, fiindca pentru mine ramane primar, un primar care a facut ca municipiul Botosani sa fie cunoscut atat in tara, cat si in strainatate”, a spus Maria Tiprigan, fost lider SIP Botosani.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.