Cui vor acorda sprijinul popularii, dupa alegeri

Sefii Partidului Miscarea Populara (PMP) anunta ca inainte  de alegeri nu se pune, nicidecum, problema unei aliante electorale cu vreo formatiune politica. 

Popularii au precizat ca isi doresc sa aduca ceva nou pe scena politica, in conditiile in care „partidele vechi au dat tot ce au putut da”.
 
Dupa alegeri, in conditiile in care PMP nu isi pune problema sa nu intre in Consiliul Judetean si in Consiliul Municipal Botosani, se va actiona „fara prejudecati”.
 
Liderul judetean al PMP, Mihai Tabuleac, sustine ca reprezentantii partidului in consiliile locale sau in consiliul judetean vor sprijini oamenii valorosi pentru presedintia CJ sau pentru functiile de viceprimari. Si, vor face opozitie doar pentru respingerea proiectelor proaste si vor sustine proiectele care sunt utile comunitatii. Ce va conta atunci cand li se va cere sprijinul popularilor pentru sustinerea unui candidat sau altul?
 
„Va conta omul si, in functie de calitatea, de valoarea candidatilor, noi vom colabora cu un partid sau altul. In colaborarea dupa 5 iunie, vom sprijini proiectele bune pentru comunitate, indiferent de unde vin. Le vom respinge pe cele proaste, nu vom face opozitie de dragul opozitiei”, spune Mihai Tabuleac.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.