Home Politica DEMISIE la GUVERN, cu acuzatii taioase la adresa premierului Sorin Grindeanu

DEMISIE la GUVERN, cu acuzatii taioase la adresa premierului Sorin Grindeanu

Seful Departamentului CENTENAR si-a depus demisia miercuri dimineata. Daniel Sandru, coordonator al Departamentului CENTENAR, si secretarul de stat sustine ca a luat aceasta decizie revoltat ca premierul Sorin Grindeanu, prin aprobarea OUG privind Codurile penale, a transformat serviciul public intr-unul dedicat intereselor personale ale unor politicieni cu probleme de natura penala. Iata ce cuvinte ii adreseaza secretarul de stat premierului in demisia pe care i-a inaintat-o:

„Mentionez faptul ca recurg la acest gest de onoare intrucat, din pozitia pe care o detineti, ati transformat serviciul public intr-un serviciu dedicat intereselor personale ale unor politicieni cu probleme de natura penala, prin adoptarea de catre Guvernul Romaniei a OUG privind modificarea Codurilor Penale, ceea ce contravine flagrant principiilor in care cred, fidele democratiei şi statului de drept”.

De asemenea, Daniel Sandru mai scrie:

„Sper ca ziua de 1 Decembrie 2018, momentul aniversarii Centenarului marii Uniri, sa va ofere, dle Prim-ministru, un prilej de reflectie asupra raului pe care l-ati produs acestei tari şi care va fi consemnat ca atare in istoria Romaniei”.

Daniel Sandru a condus Departamentul CENTENAR in perioada 9 august 2016 – 1 februarie 2017

 

Exit mobile version