Home Politica Democrat-liberalii din zona Moldovei si-au votat CANDIDATUL LA PREZIDENTIALE!

Democrat-liberalii din zona Moldovei si-au votat CANDIDATUL LA PREZIDENTIALE!

Sambata, au avut loc alegeri in organizatiile judetene din regiunea Nord-Est pentru alegerea candidatului la alegerile prezidentiale de anul viitor. Cu o prezenta la vot de 63,45%, Catalin Predoiu a obtinut 87,62% din voturi, asa cum scrie presa centrala.

Sambata, la organizatiile judetene PDL din regiunea Moldovei au organizat alegeri pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale de anul viitor. Cei chemati la vot au fost membrii democrat-liberali care au platita cotizatia la zi. Ei au avut de ales intre Catalin Predoiu, Gheorghe Falca si Simona Cretu.

Botosaniul a fost ultimul judet vizitat de cei trei candidati pentru a-si prezenta programele electorale cu care vor intra in lupta pentru scaunul prezidential de la Cotroceni.

Alegerile de sambata au inceput la orele 9.00 si s-au incheiat dupa-amiaza la ora 17.00. Asa cum scrie presa centrala, prezenta la vot a fost de 63,45%, iar cele mai multe voturi le-a obtinut Catalin Predoiu, care a strans 87,62% dintre sufragii.

Pe judete, Suceava este pe primul loc, in ceea ce priveste prezenta la vot, cu 92,19%, iar Neamt este la coada clasamentului cu 14,48%.

Clasamentul final se prezinta astfel: Suceava – 92,19%, Botosani – 85%, Vaslui – 78,76%, Iasi – 77,51%, Bacau – 54,47% si Neamt – 14,68%.

In ceea ce priveste repartizarea voturilor, Catalin Predoiu se afla pe primul loc cu 87,62% din voturi, urmat de Gheorghe Falca cu 10,38% si, pe ultimul loc, Simona Cretu care a obtinut 1,67% din voturi.

Peste 30.000 de membri ai PDL din judetele regiunii de nord-est au fost asteptati sa voteze candidatul partidului pentru functia de presedinte al Romaniei, dupa ce miercuri, joi si vineri, cei trei candidati inscrisi in cursa, Simona Cretu, Gheorghe Falca si Catalin Predoiu, si-au prezentat in fata organizatiilor din cele sase judete proiectul pe care il propun.

Exit mobile version