Home Social SERBAN HUIDU primeste o noua lovitura!

SERBAN HUIDU primeste o noua lovitura!

Familia Huidu este lovita in ultima vreme de probleme care parca nu vor sa se mai termine. Iar aceasta situatie duce la nervi si tensiuni intre membrii familei.

Tatal lui Serban Huidu se afla in pragul divortului care se anunta sa fie unul cu nabadai.

Iar motivul real al tensiunii dintre tatal lui Serban Huidu si cea de-a doua sotie a fost dezvaluit chiar de cel dintai. Si anume, cea de-a doua sotie, Mirela Bianca, a luat o teapa uriasa care i-a ruinat definitiv.

In loc sa-si plateasca ratele la banca si sa-i mai returneze lui Serban Huidu din imprumut, tatal carcotasului a fost convins de sotie sa-si riste ultimii bani intr-o afacere cu vile care s-a dovedit o megaescrocherie.

Din cauza acestei tepe s-au ales cu noi datorii, au pierdut o masina si un teren. Banca urmeaza sa le vanda si casa, iar pana vor ramane in strada, isi fac zile fripte unul altuia.

Cu toate ca sotul ii pune in carca ultimul esec, tot Mirela a cerut divortul, iar Florin e gata sa imparta toate datoriile.

„Mirela a fost foarte suparata pe mine pentru ca a facut niste greseli fata de niste nenorociti cu niste vile, a pierdut foarte multi bani si m-a pacalit unul cu 100.000 de euro. Am garantat pentru nenorocitul care a imprumutat de la un prieten de-al meu 50.000 de euro. Mi-a cerut si mie 50.000 de euro si mi-a garantat cu un teren pe care l-a trecut pe numele fiului meu cel mare (Alex – n.r.). I-am spus ca n-am nevoie de teren, dar a zis ca o sa-l vanda si vom imparti banii. Cand l-am intrebat pe respectivul cand imi inapoiaza banii, mi-a spus «Care bani?! Nu i-am dat terenul lui fii-tu?». Si am ramas cu 100.000 de euro paguba, dintre care 50.000 imprumutati, iar pentru aia am platit 45.000 de euro dobanda si am mai pierdut un Audi si terenul ala”, a declarat Florin Huidu pentru ziarul Ring.

Pentru ca deja s-a impacat cu ideea ca o va lua de la capat, tatal carcotasului recunoaste ca Mirela il cearta pentru sprijinul dat fiilor lui din prima casatorie.

„Ea imi reproseaza ca am ajuns in saracie doar din cauza mea. Nu e numai vina mea… Neamul tau unde e? Ce, numai neamul meu…?! Impartim datoriile, vand astia casa… Cand am luat creditul la banca, casa si terenul de 450 mp au fost evaluate la 1.300.000 de euro. Pe munca mea! Chiar cred ca e mai bine asa decat sa stam nervosi. Dragostea cu sila nu tine niciodata. Acum vrea sa plece in Germania, la frate-sau, sa munceasca. Zice ca ce, sa faca ea foamea aici langa mine?!”, a mai spus Florin Huidu.

1 COMMENT

  1. doar atat vreau sa zic doamne doamne nui tigan afla fiecare pe pielia lui cu ce mana dai cu aia primesti numai bine……………..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version