DEPUTATUL MIHAI BALTA despre ruperea aliantei USL si costurile acestei decizii

mihai balta

Deputatul Mihai Balta a dat de inteles in conferinta de presa a PSD Botosani ca nu intelege de ce fostii parteneri de alianta au rupt intelegerea si au distrus constructia politica numita USL.

Parlamentarul social-democrat mai sustine ca la nivel parlamentar nu a existat vreo tendinta de a se respinge initiativele legislative ale PNL.

„Eu personal nu am identificat un motiv major pentru aceasta decizie. Din trei considerente. In primul rand, a fost un program comun al unei aliante si care a fost prezentat inainte de campania electorala. Asadar, alianta a fost infiintata inainte de campania electorala, cand s-a venit cu un program in fata electoratului. Normal era sa existe USL in continuare pentru a duce la indeplinire toate obiectivele asumate”, a afirmat Mihai Balta in cadrul ultimei conferinte de presa saptamanle a partidului.

Pe romani ii va costa aceasta distrugere a coalitiei USL, a mai lasat de inteles deputatul Mihai Balta, care sustine ca instabilitatea de pe plan politic, data de majoritatea fragila din Parlament, va avea efecte negative si asupra spatiului economic.

„Vreau sa precizez ca in Parlament si Guvern au avut loc negocieri care asigura o majoritate minima in Parlament pentru a fi ales noul Guvern pe o serie de legi la care sunt autori si deputati ai PNL”, a precizat, de asemenea, Mihai Balta.

In opinia acestuia, ar mai exista totusi sanse de refacere a aliantei politice cu PNL, drum lasat deschis si de perspectiva ca pe plan local sa se decida aliantele cele mai potrivite interesului comunitatilor respective.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.