Home Politica DEPUTATUL TAMARA CIOFU il sprijina pe Andrei Dolineaschi la sefia PSD Botosani

DEPUTATUL TAMARA CIOFU il sprijina pe Andrei Dolineaschi la sefia PSD Botosani

tamara ciofu - deputat psd

Vicepresedintele social-democratilor botosaneni, Tamara Ciofu, s-a alaturat celor care il sustin pe Andrei Dolineaschi pentru functia de presedinte al PSD Botosani. Atat primarul de la Vlasinesti, Lucian Trufin, cat si Doina Federovici, senator pe Colegiul Dorohoi-Flamanzi, si-au exprimat sprijinul din partea lor pentru Dolineaschi de a deveni lider judetean al social-democratilor botosaneni.

Vicepresedintele social-democratilor botosaneni, Tamara Ciofu, s-a alaturat celor care il sustin pe Andrei Dolineaschi pentru functia de presedinte al PSD Botosani, intrucat acesta are capacitatea de a sustine interesele organizatiei judetene la nivelul conducerii centrale a partidului prin experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in echipa de coordonare a secretariatului general.
„Consider ca PSD Botosani trebuie sa fie condus de cineva care sa poata promova obiectivele organizatiei noastre la nivelul conducerii centrale a partidului. Cel care corespunde cel mai bine acestui profil este Andrei Dolineaschi, care prin activitatea sa de la nivelul secretariatului general a PSD a aratat ca este capabil sa se ocupe alaturi de Liviu Dragnea de coordonarea organizarii interne a structurilor judetene ale partidului social democrat”, a declarat deputatul Tamara Ciofu.
Vicepresedintele PSD Botosani a mai adaugat ca a colaborat foarte bine cu actualul presedinte interimar al organizatiei pentru deblocarea unor proiecte ale unor primari din colegiul sau si ca acesta a sprijinit organizatia la toate scrutinele electorale din 2012.
Deputatul Andrei Dolineaschi a declarat ca isi va anunta oficial candidatura la sefia organizatiei judetene dupa ce va discuta acest subiect cu presedintele partidului, Victor Ponta.

Exit mobile version