DIRECTORII LIBERALI, la alegere: functia sau partidul

Conducerea PNL din Botosani nu exclude posibilitatea ca unii directori pe care i-au adus in functiile de conducere sa treaca de partea PSD pentru a nu parasi posturile de la carma unor institutii.

Florin Turcanu, presedintele PNL Botosani, afirma ca le lasa directorilor alegerea: partidul sau functia.

Insa, indirect, le atrage atentia ca roata se invarte, asta insemnand ca atunci cand puterea le va reveni liberalilor directorii care eventual se gandesc acum la o apropiere de PSD nu mai trebuie sa aiba vreo speranta pentru posturi de conducere in viitor.

„Va fi o sedinta la partid si le voi spune sa decida cum cred ei de cuviinta. Nimeni nu le va impune sa faca intr-un fel sau altul”, a spus Florin Turcanu.

Deja unul dintre directorii liberali si-a dat demisia din postul de conducere, de pe 24 februarie. Este vorba de Stelian Plesca, de la Autoritatea Rutiera Romana.

Iata lista directorilor care au fost sustinuti de PNL si care si-ar putea pierde posturile ca urmare a iesirii liberalilor din guvern:

Radu Turcanu, director executiv Directia Generala a Finantelor Publice

Silvana Tudorache, director Directia de Sanatate Publica

Liviu Zaharia, director Agentia de Plati si Interventii in Agricultura

Stelian Metler, inspector sef Inspectoratul Teritorial de Munca

Sorin Corduneanu, director Directia Silvica

Minodora Vasiliu, director Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor

Cristian Delibas, director Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala

Zoltan Barna, director Registrul Auto Roman

Liviu Alexa, sef Inspectoratul de Stat pentru Controlul Traficului Rutier

Stelian Plesca, sef Autoritatea Romana Rutiera, care deja si-a prezentat demisia.

Pe final, Florin Turcanu a precizat ca din toti acesti directori doar doi sunt cu adevarat liberali, restul fiind doar cooptati in partid doar pentru a ramane pe functii.

Sorin Corduneanu, director la Directia Silvica, si Liviu Alexa, sef la Inspectoratul de Stat pentru Controlul Traficului Rutier, au fost cei nominalizati de presedintele PNL Botosani, Florin Turcanu, ca unii dintre cei mai buni liberali pe care ii are organizatia judeteana.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.