MRU: Ponta si Antonescu, doua dezastre in politica romaneasca!

mihai razvan ungureanu

USL, un proiect bazat pe ura, minciuna si dezbinare, a mai spus liderul de la Forta Civica.

Mihai Razvan Ungureanu, presedintele Fortei Civice, a declarat pe blogul sau personal, ca premierul Victor Ponta si liderul liberalilor Crin Antonescu reprezinta doua dezastre in politica romaneasca, iar USL este „un proiect care pariaza totul pe un singur om, pe ura, minciuna si dezbinare”.

MRU sustine ca premierul Ponta ca incearca sa manipuleze cu „tupeu” electoratul pretinzand voturi acestuia, dupa ce a guvernat dezastruos in ultimii doi ani.

„A spune ca electoratul din Romania nu alege intre stanga sau dreapta, este ca si cum ai spune direct si fara echivoc ca alegatorii romani nu stiu sa voteze. Victor Ponta ne crede pe toti naivi si usor de manipulat. Este trist cand te gandesti ca asta este politica pe care a invatat-o el la scolile de tineret organizate de PSD. Tanara speranta a partidului socialist, marele premier, ocroteste coruptii. Desi a guvernat dezastruos in ultimii doi ani de zile, inca pretinde voturi. Asta inseamna sa ai tupeu”, a subliniat Mihai Razvan Ungureanu.

Presedintele Fortei Civice pretinde ca despre Romania „nu se mai vorbeste in politica de o luna”. Politicianul a sustinut ca urmeaza sa vedem scenete tragico-comice ca urmare a razboiului politic dintre PSD si PNL, in care vor fi divulgate numeroase secrete.

„PSD si PNL se targuiesc, deja au inceput acuzatiile dure. Nu se vor opri aici si vor iesi la iveala multe secrete. Asistam la scenete tragico-comice, cu un Antonescu care a inceput sa-i dea lectii de politica externa lui Victor Ponta. Amandoi sunt niste amatori: Romania e inexistenta in plan extern, drept dovada lipsa noastra de reactie pe situatia din Ucraina. In prag de alegeri europarlamentare, Antonescu s-a trezit cetatean european. Noi n-am uitat declaratiile lui belicoase la adresa Washington-ului, Berlinului si a UE din vara anului 2012”, a mai scris MRU.

Ungureanu a scos in evidenta faptul ca liberalii au avut atacuri constante la adresa justitiei si au luat decizii socialiste, motiv pentru care le va fi greu sa isi regaseasca „identitatea de dreapta”.

Totodata, Mihai Razvan Ungureanu ii transmite un mesaj premierului: „Domnule Ponta, iar ne anuntati ca romanii nu inseamna decat «Basescu» si «anti-Basescu»? Atat? Altceva? Ne-ati plictisit, saturat, enervat. Puteti intra in panica, va rog, caci, repet, exista viata si dupa Traian Basescu! Dar nu si pentru USL, nu si pentru un proiect care pariaza totul pe un singur om, pe ura, minciuna si dezbinare”.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.