Doina Federovici suparata ca imaginea Parlamentului Romaniei e sifonata rau

doina federovici

Senatorul PSD face apel tuturor colegilor si ii invita sa participe impreuna la redarea locului si rolului cuvenit Senatului Romaniei.

Doina Federovici, senator PSD, a subliniat nevoia cresterii credibilitatii si promovarea imaginii Senatului, for legiuitor care reprezinta segmente importante ale populatiei.

„Spun aceasta pentru ca, din nefericire, si cu nespusa tristete, constat ca ultimul barometru al increderii populatiei in instututiile publice consemneaza ca lucrurile nu sunt pe cale de imbunatatire ci, din contra, inregistreaza un regres. Aflat pe locul 5 in topul increderii, Parlamentul scade de la: 31,1% in martie la 25,8% in iulie. Nu este prilejul nimerit pentru a cauta vinovatii. Atunci cand discutam despre perceptia publica a acestui importan for, preocuparile noastre trebuie sa fie puternice si unitare dominate de spiritul nostru civic”, mai spune in declaratia sa politica Doina Federovici.

De aceea, senatorul PSD face apel tuturor colegilor si ii invita sa participe impreuna la redarea locului si rolului cuvenit Senatului Romaniei.

„Sa redescoperim ce inseamna cu adevarat diplomatia parlamentara si sa o folosim ca instrument de promovare a dezbaterilor concrete, la obiect, menite a adopta cele mai bune solutii si reglementari legislative in folosul celor ce ne-au desemnat a-i reprezenta in Senat”, a mai spus Doina Federovici.

La finalul declaratiei politice, senatorul PSD isi doreste ca toti colegii din acest for legislativ sa elaboreze legi eficiente si acord cu Uniunea Europeana.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.