Home Politica Dolineaschi catre parlamentarii PNL: „Apelul PSD pentru votarea Codului Fiscal a fost...

Dolineaschi catre parlamentarii PNL: „Apelul PSD pentru votarea Codului Fiscal a fost public. Nu inteleg de ce asteptau sa-i contactez in culise”

Presedintele PSD Botosani, deputatul Andrei Dolineaschi, a afirmat ca organizatia pe care o conduce a facut un apel public adresat tuturor parlamentarilor alesi in judetul Botosani pentru a vota noul Cod Fiscal care prevede o reducere semnificativa de taxe si impozite. Liderul social-democrat a raspuns astfel acuzatiei PNL ca nu i-ar fi contactat pe cei sase parlamentari ai acestei formatiuni.

„Apelul nostru a fost public, dar nu in Saptamana Patimilor, cum spun cei de la PNL, ci pe 13 martie, intr-o conferinta de presa, sustinuta de purtatorul de cuvant al PSD Botosani. Nu inteleg de ce asteptau sa-i contactez pe cai private, in culise. E un proiect public, o lege care va fi publicata in Monitorul Oficial. Din acest motiv apelul a fost public, in fata presei si a cetatenilor”, a explicat Dolineaschi.
 

Presedintele PSD Botosani a mai afirmat ca PSD Botosani va continua campania de distribuire a unui formular prin care botosanenii vor putea cere parlamentarilor PNL sa sustina proiectul Codului Fiscal propus de Guvernul Romaniei.

 
„A trecut mai bine de o luna de cand i-am rugat public pe cei de la PNL sa voteze in Parlament noul Cod Fiscal. Nu am primit nici un raspuns daca vor vota sau nu acest proiect. Ca atare, vom continua campania prin care le vom da botosanenilor posibilitatea sa ceara celor de la PNL sa-i reprezinte in Parlament si sa voteze reducerea de taxe si impozite. Daca nu au raspuns la apelul PSD, speram sa raspunda pozitiv la apelul cetatenilor”, a declarat deputatul PSD.
 
Dolineaschi a reafirmat ca PSD a sustinut intotdeauna ca trebuie sa existe o colaborare intre fortele politice atunci cand un proiect politic este in favoarea cetatenilor. 
 
„Am spus mereu ca parlamentarii sunt in slujba cetatenilor, nu in slujba sefilor de partid, cum au fost unii parlamentari de la PNL care au stat in banci cand s-au taiat pensiile si salariile. Deci macar pe proiectele majore – cum e si noul Cod Fiscal – toti parlamentarii ar trebui sa voteze cum e bine pentru cetateni, nu cum le cer sefii de partid. Daca cei de la PNL sunt sinceri si vor o colaborare in beneficiul botosanenilor, pot demonstra acest lucru prin votul pentru noul Cod Fiscal, pentru reducerea TVA la alimente si pentru toate celelalte masuri de acest gen propuse de Guvernul Ponta. Vorbe frumoase am mai auzit. Asteptam fapte!”, a precizat Andrei Dolineaschi.
 
comunicat PSD
 

Exit mobile version