DUMITRU ZMAU, criticat aspru de VERGINEL GIREADA

Deputatul PNL Verginel Gireada i-a adus critici dure lui Dmitru Zmau, pe care recunoaste ca l-a sustinut pentru un loc eligibil pe lista de consilieri judeteni, insa acum ii dezaproba decizia de a parasi PNL pentru „asa-zisii liberali care acum formeaza Partidul Liberal Reformator”.

Referitor la decizia lui Dumitru Zmau, consilier judetean ales pe listele PNL la alegerile locale din 2012, de a isi declara apartenenta la o alta formatiune politica, deputatul Gireada a facut cateva precizari.

„Intr-adevar am fost unul dintre cei care l-au sustinut pe domnul Zmau pentru un loc eligibil pe lista de consilieri judeteni, deoarece, prin natura meseriei avute, am considerat ca este o persoana echilibrata, loiala, integra, cu coloana vertebrala. Drept urmare, cu eforturile cumulate ale membrilor PNL, acesta a ajuns consilier judetean. Este incorect si imoral ca la jumatatea mandatului sa iti iei bagajul si sa pleci doar pentru ca ti s-au promis functii. Gestul acestuia este incalificabil pentru ca, indiferent daca esti la putere sau in opozitie, trebuie sa ramai loial si solidar cu partidul care te-a sustinut pentru a ocupa un post in administratia judeteana.
De aceea, dezaprob decizia acestuia de a parasi Partidul National Liberal si, cu atat mai mult, de a se alatura asa-zisilor liberali care acum formeaza Partidul Liberal Reformator. „
, a precizat Verginel Gireada, intr-un comunicat de presa.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.