EUROPARLAMENTARE 2014! Liberalii botosaneni au lansat candidatura lui Mihai Turcanu pentru Parlamentul European in prezenta presedintelui Crin Antonescu!

Aproximativ 1.000 de liberali botosaneni au participat duminica la evenimentul de lansare a candidaturii lui Mihai Turcanu pentru Parlamentul European.

Evenimentul, care a inceput la ora 14.00 la Casa de Cultura a Sindicatelor din Botosani, a avut invitati speciali de la organizatia nationala a partidului, inclusiv presedintele PNL, Crin Antonescu. Acestia au fost intampinati de liderii PNL Botosani, in frunte cu presedintele Florin Turcanu.

CLICK PE POZA PENTRU A VEDEA GALERIA FOTO!

Cu Oda Bucuriei de Beethoven pe fundal, pe scena au fost invitati, rand pe rand, Viorel Iliuta – presedintele PNL pe municipiul Botosani, Catalina Lupascu – viceprimarul municipiului Botosani, deputatii Roxana Anusca, Costel Soptica, Verginel Gireada, senatorul Viorel Grigoras, Aurel Ungureanu – primarul comunei Varfu Campului si presedinte al Ligii Alesilor Locali Botosani, Gheorghe Sorescu – vicepresedintele Consiliului Judetean Botosani, Florin Turcanu – presedinte al Consiliului Judetean Botosani si al Filialei Teritoriale PNL, Marian Petrache – presedinte al Consiliului Judetean Ilfov si vicepresedinte PNL, Mihai Turcanu – candidatul PNL al Regiunii de Nord-Est la alegerile europarlamentare si Crin Antonescu – presedintele PNL.

Toti si-au exprimat mesajul de sustinere pentru candidatul judetului Botosani, al Moldovei si al Romaniei, Mihai Turcanu, care se va alatura echipei de EuroCampioni consacrati ai Partidului National Liberal: Norica Nicolai, Adina Valean, Ramona Manescu, Cristian Busoi, Renate Weber si Eduard Hellvig.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat in fata liberalilor botosaneni ca echipa pe care PNL o are in Parlamentul European se va completa cu cel putin inca doua nume, dintre care primul va fi Mihai Turcanu, cel care si-a asumat temele agriculturii si zootehniei pentru viitorul mandat la Bruxelles.

De la Casa de Cultura a Sindicatelor, presedintele PNL, insotit de liderii PNL Botosani, a mers in Poligonul ACR pentru a vizita Targul Agro-Zoo.

ECHIPA PNL BOTOSANI

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.