EUROPARLAMENTARE 2014! Ponta despre Drumul Botosani-Suceava: „In luna august vin la inaugurare”

Primul ministru Victor Ponta a realizat vineri o vizita de lucru pentru evaluarea stadiului lucrarilor la Drumul National 29 Botosani-Suceava.

Cu aceasta ocazie, premierul a fost placut suprins ca termenul de finalizare a lucrarilor a fost devansat cu aproape un an de zile.

„Daca trebuia sa se termine in 2015 si se termina in 2014, normal ca sunt satisfacut. Voi nu sunteti satisfacuti? Ca locuiti aici…”, a declarat Victor Ponta, raspunzand intrebarilor unui ziarist din Botosani.

Astfel, potrivit constructorului, lucrarile se vor termina in luna august, in acest an. In acest context, premierul a confirmat ca va fi prezent la inaugurarea drumului si ca Guvernul va face platile imediat dupa finalizarea proiectului.

„Deci in luna august vin la inaugurare. Cu siguranta. Am zis ca daca se lucreaza dam banii, daca nu se lucreaza nu dam”, a precizat Victor Ponta.

Toata lumea se bucura ca nu se face

Cu aceasta ocazie, premierul a amintit de criticile venite din partea reprezentantilor PNL si PDL care au sustinut tot timpul ca PSD nu va realiza acest proiect.

„Ca in Romania… Toata lumea se bucura ca nu se face… Uite ca se face si chiar mai devreme”, a subliniat Victor Ponta.

In cursul anului 2013, atat reprezentantii PNL, cat si cei ai PDL au acuzat ca PSD face doar jocuri de imagine si ca asa-zisul „Drum al mortii” nu va fi niciodata finalizat.

Presedintele PNL Botosani, Florin Turcanu, a declarat in mai multe randuri ca guvernul nu va finanta acest proiect. Ulterior, dupa ce s-au alocat banii, Turcanu si alti reprezentanti ai PNL au inceput sa se laude ca decizia Guvernului a venit in urma presiunilor facute de liberali.

De cealalta parte, intr-o vizita la Botosani, secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, spunea ca prezenta premierului la inceperea lucrarilor a fost doar „un spectacol ieftin de doi bani”.

Dolineaschi ii invita pe adversari la inaugurarea drumului

La inceputul anului trecut, presedintele PSD Botosani, Andrei Dolineaschi, anunta ca DN 29 care leaga Botosani de Suceava este trecut pe lista de prioritati a guvernului. Acesta a facut demersuri pe langa premierul Victor Ponta pentru alocarea fondurilor si inceperea lucrarilor.

Intrebat ce le spune celor care au afirmat ca PSD nu e in stare sa realizeze acest proiect, Andrei Dolineaschi a spus ca il invita si pe Catalin Flutur si pe Florin Turcanu la inaugurarea drumului, „pentru ca cei doi sunt si ei locuitori ai judetului, iar „Guvernare pentru Botosani” inseamna guvernare pentru toti botosanenii, chiar si pentru adversarii acestui proiect”.

Biroul de presa al PSD Botosani

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.