EUROPARLAMENTARE 2014! Victor Ponta, uimit de investitiile facute de Electroalfa! (GALERIE FOTO)

„Pentru mine este o surpriza sa vad o unitate economica atat de moderna la Botosani”, a spus premierul in timpul vizitei la Centrul de Excelenta „Electroalfa”, un punct al traseului sau in judet, dupa intalnirea cu primarii soi parlamentarii PSD, de la Primaria Botosani.

Se pare ca la urechile premierului ajunsesera doar semnale ca Botosaniul nu prea are  altceva in afara de agricultura.

DA CLICK PE POZA PENTRU A VEDEA GALERIA FOTO!

„Cand toata lumea zice ca la Botosani este doar agricultura si ca au ramas doar batranii, ca tinerii au plecat toti si nu are nicio sansa judetul, ma bucur sa vad ca aveti incredere in Botosani si ca aici ati investit, si imi spuneti ca in continuare veti crea locuri de munca”, i s-a adresat Victor Ponta patronului de la Electroalfa, Gheorghe Ciubotaru.

Premierul a stat de vorba si cu angajatii. La finalul vizitei, Ponta a semnat in cartea de onoare a companiei. In aceeasi carte de onoare in care, pe 19 mai 2004, a semnat si fostul premier Adrian Nastase.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.