EUROPARLAMENTARE 2014! Victor Ponta a facut din minciuna, politica de stat!

Fara a dezvolta un subiect incomod pentru Victor Ponta si pentru interesele PSD din zona alimentatiei publice, facem o rectificare importanta ultimelor declaratii facute de primul ministru, la Botosani.

Nu primul ministru l-a demis din functie pe Mihai Turcanu, in 13 martie 2013!

Fostul presedinte liberal al ANSVSA, Mihai Turcanu, a demisionat la presiunile grupurilor de interese pesediste din jurul Guvernului Romaniei. Dovada este tocmai demisia inaintata primului ministru la data mentionata mai sus.

Mai mult decat atat, in sedinta de Guvern din 1 martie 2013, Victor Ponta il felicita public pe Mihai Turcanu pentru modul in care a administrat temele publice de la acea vreme. Dovada este reprezentata de stenograma sedintei respective. Iar in ziua demisiei lui Mihai Turcanu, Victor Ponta spuneam: „ANSVSA a calcat pe un musuroi mare de ‎interese!!!”.

Sigur, Victor Viorel Ponta este astazi in campanie electorala pentru presedintia Romaniei si isi permite sa minta cu o nonsalanta care merita o imediata evaluare medicala!

Acesta este Victor Viorel Ponta, acesta este PSD!  

DEPARTAMENTUL DE COMUNICARE AL PNL BOTOSANI

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.