Home Politica EUROPARLAMENTARE 2014! Tinerii democrat liberali au sarbatorit Ziua Europei!

EUROPARLAMENTARE 2014! Tinerii democrat liberali au sarbatorit Ziua Europei!

Tinerii democrat liberali botosaneni au sarbatorit astazi Ziua Europei intr-un mod deosebit.

Purtand sepci si esarfe cu insemnele PDL. „Sepcile portocalii” au pornit de la sediul partidului spre Pietonalul Unirii, impartind copiilor intalniti baloane si urandu-le sa „creasca fericiti in Europa”.

Ajunsi la capatul Pietonalului, o parte a tinerilor s-au aliniat si au format din cartoane expresia „PDL iubeste Europa”, ceilalti continuand sa imparta baloane si materiale promotionale ale partidului.

O parte dinte acestia au oferit baloane si automobilistilor opriti la trecerea de pietoni.

La aceasta actiune tinerii PDL-isti au fost insotiti de proaspatul viceprimar Eugen Turcanu si de prim-vicepresedintele Gabriel Alecsandru.

Presedintele Organizatiei Judetene de Tineret a PDL Adrian Poclid a declarat ca „tinerii democrat-liberali si-au dorit foarte mult sa marcheze in acest fel Ziua Europei, pentru ca PDL este partidul care prin reprezentantii sai in Parlamentul European a aratat ca suntem demni de a fi europeni, iar lista de candidati a partidului pentru urmatoarea legislatura a PE este cea mai prestigioasa”.

Viceprimarul Eugen Turcanu a tinut sa adauge: „M-am alaturat tinerilor mei colegi pentru ca am dorit sa marchez si eu tripla sarbatoare de astazi: ziua Europei, ziua Independentei Romaniei si ziua Victoriei impotriva fascismului. Este o zi importanta pentru fiecare roman, iar initiativa mai tinerilor mei colegi este un  lucru de apreciat”.

BIROUL DE PRESA PDL Botosani

Exit mobile version