Flacara Democratiei a ajuns si la Botosani

Flacara democratiei a ajuns in conditii bune la si Botosani. Tinerii democrat-liberali botosaneni condusi de Gabriel Alecsandru au preluat de la granita cu judetul Suceava, flacara aprinsa la Cluj Napoca de Traian Basescu.

Flacara a fost purtata in aproape toate judetele tarii. Tinerii de dreapta din Botosani au primit, joi, flacara de la colegii lor din Suceava care au venit la punctul stabilit de intalnire cu biciclete.
„Azi (joi, n.r.) flacara ajunge la Botosani, o predam in conditii bune. Ei au sarcina s-o traverseze tot judetul Botosani in asa fel incat sambata, la ora 11.00, domnul presedinte Traian Basescu s-o aiba pe scena”, a declarat Lucian Harsovschi, presedintele tineretului democrat-libral din Suceava.
„Din 6 iulie 2012, democratia este in pericol de aceea vom tine aceasta flacara aprinsa pentru a avertiza pe toti si a-i indemna sa faca ceva pentru a ajuta democratia din Romania. Noi toti cei de dreapta din judetul Botosani facem un apel catre oameni sa iasa la vot sa spuna NU demiterii presedintelui Traian Basescu. Romania este o tara libera, o tara pro europeana si trebuie sa ramana asa”, a declarat Gabriel Alecsandru, liderul tineretului democrat-liberal botosanean.
Flacara a fost inmanata la sediul partidului presedintelui Catalin Flutur. Vineri, ea va fi prezenta pe strazile din Botosani urmand ca, in cursul dupa-amiezii, sa fie predata tinerilor din Iasi, la granita dintre judete.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.