FLORIN TURCANU: Protestatarii anti-USL sunt prost informati

Protestul mai multor cetateni impotriva Guvernarii USL, desfasurat vineri in fata Primariei si a CJ este vazut de presedintele Consiliului Judetean ca o actiune in care protestatarii sunt prost informati.

„Ei cer mariri de pensii si de salarii, dar eu nu le-am promis niciodata asa ceva. Ei pot sa ia orice declaratie a mea din campania electorala si sa vada ca nu au avut vreo astfel de promisiune de la mine”, spune Florin Turcanu, presedintele CJ.

Protestul organizat in Piata Revolutiei de cativa botosaneni a fost indreptat impotriva Guvernarii USL, cerandu-se locuri de munca, mariri de salarii si de pensii, dar si demisia primarului si a presedintelui CJ, in contextul situatiei actuale, cand mare parte din populatie traieste de azi pe maine, cu salarii sau pensii sub limita decentei sau chiar mai rau, fara locuri de munca.

„Imi pare rau ca nu au venit sa discutam, daca au ceva de discutat cu mine, eu nu pot fi amestecat cu mariri de salarii. Eu nu am propus asa ceva, nu am promis, eu personal, Turcanu. Noi am discutat altceva. De un proiect pentru botosaneni, incerc sa sustin cat pot eu dezvoltarea acestui judet prin cresterea PIB-ului si infiintare de noi afaceri, drumuri si alte chestii”, a declarat Florin Turcanu.

Pe de alta parte, Turcanu recunoaste ca nemultumirile populatiei sunt indreprtatile, dar explicatia este aceeasi: nu sunt bani.

„Cine nu si-ar dori sa mareasca salarii si pensii, ca stiu ca-s foarte mici. De la 150 de euro la noi la 2.500 in alte tari este distanta mare, dar, deocamdata, asta este situatia financiara la noi…”, a concluzionat presedintele CJ, Florin Turcanu.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.