Home Politica Florin Turcanu si sotia sa, criticati cu duritate de un primar din...

Florin Turcanu si sotia sa, criticati cu duritate de un primar din judet

“Sunt curios sa aflu ce a invatat el la cursul periculos pe care l-a facut la mare asta vara. Ce a invatat in afara de plaja cu Roxana si ce a mai facut?“,spune primarul comunei Pomarla despre Florin Turcanu.

Zilele petrecute vara trecuta la mare, pe bani publici, de presedintele Consiliului Judetean Botosani, Florin Turcanu, ii aduc si acum critici din tabara politica adversa. 
 
Un astfel de atac virulent l-a lansat impotriva lui Turcanu un primar din judet. Este vorba de Dumitru Chelariu, fost democrat-liberal, primarul comunei Pomarla, in prezent social-democrat.
 
Atacurile o vizeaza si pe sotia presedintelui CJ, despre care primarul din Pomarla spune ca nu are cu ce sa se laude in Parlament.
 
“Comparați-l pe Andrei Dolineaschi cu Roxana domnului Turcanu. Nu am auzit nici de sotia lui Dolineaschi, nici de altcineva din familie, eu am auzit doar de proiecte sustinute cu tarie de acesta  si va pot da o lista destul de mare. Dolineaschi nu s-a laudat, a tacut si a facut lobby acolo, la varf. Domnul Turcanu isi plimba nevasta la Parlament si inapoi, o conducea si o aducea. Asta facea si face. Sunt curios sa aflu ce a invatat el la cursul periculos pe care l-a facut. Ce a invatat in afara de plaja cu Roxana si ce a mai facut. Ce a invatat presedintele nostru in acel periplu la mare? Sunt curios pentru ca vreau, nu vreau, ma reprezinta. Intreb, ce a invatat contructiv impreuna cu nevasta la mare?”, a spus primarul Dumitru Chelariu.
 

Exit mobile version