Home Social POLITISTII NU SE LASA! Le-a fost IMPIEDICAT PROTESTUL, dar vor iesi la...

POLITISTII NU SE LASA! Le-a fost IMPIEDICAT PROTESTUL, dar vor iesi la PICHETARE, MARTI

Incercarea sindicatelor agentilor de politie de a declansa proteste in strada pentru o serie de drepturi neacordate s-a izbit de rezistenta autoritatilor. Cererea de autorizare a actiunii de protest nu a primit un raspuns favorabil din partea Comisiei avizare a manifestarilor publice constituita la nivelul Primariei Municpiului Bucuresti. Dar politistii nu se lasa.

Intr-un comunicat pe care Federatia Sindicatelor Democratice a Politistilor din Romania „Alexandru Ioan Cuza” l-a transmis miercuri, se arata ca in ciuda faptului ca nu le-a fost aprobata actiunea, membrii Biroului Executiv Central al Sindicatului National al Agentilor de Politie au fost prezenti pe trotuarul din fata Ministerului Afacerilor Interne.
 
”Incepand cu data de 02.12.2014, toti politistii care doresc sa participe alaturi de noi la protestul organizat pentru revendicarea drepturilor legale, indiferent de apartenenta lor sindicala, vor avea la dispozitie materialele necesare, bannere, veste, steaguri, etc.
Am constatat ca se incearca prin toate mijloacele ca acest protest sa nu aiba loc, dar asa cum am transmis si prin comunicatul de presa, organizatia noastra va respecta calendarul actiunilor prin pichetarea sediului M.A.I. ”, se arata in comunicatul de presa remis de Federatia Sindicatelor Democratice a Politistilor din Romania.
 
Politistii vor ca Viceprim-ministrul pentru securitate nationala si Ministrul Afacerilor Interne Gabriel Oprea sa auda personal din gura politistilor ca pana in prezent nu le-au fost respectate drepturile si ca a fost informat gresit (a fost mintit), referitor la acordarea unor drepturi.
 
”Ca urmare a initiativei noastre, avem semnale ca angajatorul intentioneaza sa intocmeasca un act aditional privind Acordul privind raporturile de serviciu, sens in care s-a stabilit deja intrunirea comisiei paritare.Va vom aduce la cunostinta toate informatiile pe care le vom obtine, iar dumneavoastra veti hotari ceea ce vom face in continuare, presedintii sindicatelor afiliate F.S.D.P.R. „Al. I. Cuza” votand in unaniminate pentru pichetare”, se mai arata in comunicatul transmis de BIROUL EXECUTIV CENTRAL al Federatiei Sindicatelor Democratice a Politistilor din Romania.
 

2 COMMENTS

  1. Nu cunosc revendicarile dvs. dar sunt convins ca sunt pertinente. Nu ar fi rau daca printre cele existente ati prinde pe o pozitie prioritara si Legea pensiilor de care ca si celelalte structuri din M.Ap.N. ati fost nedreptatiti.

    Cu stima!

Comments are closed.

Exit mobile version