FLORIN TURCANU, suparat tare pe PSD-isti. I-a atacat fara mila: „saracesc populatia!”

„PSD-ul nu mai merita sa conduca acest judet niciodata pentru ca doar au folosit oamenii la alegeri”, a spus, raspicat, presedintele Organizatiei judetene a PNL, Florin Turcanu, la mitingul de lansare a candidatilor pentru Parlamentul European, la care a  participat si Crin Antonescu.

Presedintele PNL Botosani a insistat pe ceea ce a numit minciuni electorale ale PSD, aratand ca fostii colegi de alianta USL se fac vinovati de saracirea populatiei, dupa ce in campanie au exagerat in promisiuni.

„Saracesc populatia, iar in timpul campaniei promit lucruri fara acoperire”, au fost cuvintele din discursul lui Florin Turcanu.

Mai mult, liderul judetean al PNL a aratat ca in conditiile in care judetul  a avut ani la rand, dupa 1989, conducere social democrata, perioada sub semnul administratiei PSD nu a insemnat dezvoltare pentru Botosani, ci ramanere in urma fata de restul tarii.

„PSD-istii au avut toti parlamentarii, au avut presedinte de CJ, au avut primar de municipiu pana in 2004, au avut 90% dintre primarii din judet. Cand am venit la putere majoritatea drumurilor erau impietruite, scolile erau vai de mama lor”, a mentionat presedintele judetean al PNL, Florin Turcanu.

Si, ca o concluzie, Florin Turcanu le-a creionat in cateva cuvinte, (asa cum il vede el) profilul social democratilor: „Sunt atat de rai incat doresc moartea”.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.