Gheorghe Sorescu: „Li se pregateste romanilor acel socialism cu fata inumana. Nu intamplator nu se prezinta proiectul de buget pe 2015”

Liberalul Gheorghe Sorescu atrage atentia ca Guvernul Ponta, prin nenumaratele ”pomeni electorale”, a pus in mare pericol situatia financiara a Romaniei pe anul viitor.

In opinia sa, toate aceste promisiuni pe care le-a avansat candidatul social democrat la preseditia Romaniei, din postura sa de premier, ar putea fi suportate de bugetul unor tari avanasate economic, nicidecum de bugetul Romaniei.

”Nu intamplator nu se prezinta proiectul de buget pe 2015. Au niste deficite catastrofale. Daca bugetul pe 2015 ar cuprinde toate pomenile astea electorale pe care le-au promis dumnealor, ar trebui sa ne ducem la bugetul Austriei, Olandei. Bugetul Romaniei nu poate sa faca fata, nicidecum, la astfel de promisiuni”, spune liberalul Gheorghe Sorescu, care atrage si atentia ca se pregatesc pentru anul viitor taxe enorme, in special pe propietati, de la case si apartamente, pana la masini si terenuri.

”Dumnealor au o gandire, privind proiectia bugetului. In gandirea dumnealor, se are in vedere o crestere enorma a taxelor si impozitelor locale. Sume care cu greu pot fi suportate de cetateni. Cresterile majore vor fi in special la impozitul pe proprietate, pe masini si apartamente, case, cresteri de 8, 10  sau 20 de ori. Mai mult, un om care are o masina si plateste acum un impozit de 50-60 de lei, va plati 2000 de lei, unul care platea 9 milioane, va plati 45 de milioane. Impozitul pe teren va ajunge la sume catastrofale”, subliniaza Sorescu.

In opinia sa, romanilor li se pregateste acel ”socialism cu fata inumana”, care va duce de fapt la o prabusire vertiginoasa a nivelului de trai al multor familii de romani.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.