Iasi: Simirad nu a ajuns in Bucuresti la lansarea candidatilor UNPR din cauza lui Scaraotchi

Constantin Simirad

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Constantin Simirad, a declarat ca nu a mai ajuns sambata la Bucuresti, la lansarea candidatilor UNPR, intrucat nu s-a putut trezi la timp. Din aceasta cauza a pierdut avionul.

Absenta sa e ciudata, pentru ca Simirad nu e doar candidat UNPR la locale, ci si vicenational al partidului lui Gabriel Oprea.
„Am avut o noapte intre somn si vis. Am adormit tarziu si m-am trezit tarziu. M-am trezit la ora sase fara zece, iar avionul de Bucuresti era la sase. Nu m-am putut duce, nu ca nu as fi vrut. Fac si eu ca liberalul Crin Antonescu, numai ca el nu se poate trezi nici la ora 12, nu la sase”, a spus Constantin Simirad.
El a adaugat ca probabil l-a adormit Scaraotchi, pentru a nu ajunge la actiunea UNPR, la care intentiona sa aiba un discurs critic.
„Mai bine ca nu am ajuns. M-a adormit Scaraotchi. Daca ajungeam in Capitala, as fi avut un discurs critic, pentru ca eu nu sunt de acord ca parlamentarii UNPR sa voteze guvernul USL”, a afirmat Constantin Simirad.
El a precizat ca l-a suparat si interventia primarului sectorului 2, Neculai Ontanu, membru UNPR, care a spus ca se leapada de Satana, la scurt timp dupa ruperea protocolului cu PDL in Bucuresti.
„M-a suparat afirmatia lui Ontanu. Cum mama naibii sa spui asa ceva, cand tu ai fost la guvernare cu PDL?”, a mai spus Simirad.
Cu alte cuvinte, seful CJ Iasi n-a ajuns la Bucuresti, pentru ca n-a vrut. E primul semn al unei posibile rupturi intre Simirad si UNPR.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.