INCIDENT MAJOR in procesul de VOTARE

Deja, o persoana este cercetata penal pentru neregulile in procesul de votare. Este vorba de presedintele unei sectii de votare.

Primul incident major in procesul de votare a fost semnalat in Gorj. Presedintele unei sectii de votare este cercetat penal pentru neglijenta in serviciu.

El a pierdut stampila de control a sectiei pe care o conduce.

Presedintele Sectiei de votare nr. 166 din comuna Bumbesti-Pitic din judetul Gorj a sunat, in noaptea de sambata spre duminica, la Biroul Electoral Judetean (BEJ), anuntand ca nu stie unde a pus stampila de control.

La fata locului au ajuns atat reprezentanti ai BEJ, cat si ai Politiei, care au dispus inlocuirea stampilei de control, dupa ce aceasta nu a fost gasita, potrivit Mediafax.

Pe numele presedintelui sectiei de votare, Politia Gorj a deschis dosar penal pentru neglijenta in serviciu.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.